Strateginen kumppanuus solmittu Handheldin kanssa

Cloudfield Operations Oy Ab liittyi Handheld Group kumppaniksi allekirjoittamalla Business Partner sopimuksen. Sopimus allekirjoitettiin välillä Cloudfield ja HHCS Handheld Suomi Oy.

Handheld valmistaa ja toimittaa lujitettuja puhelimia, tabletteja sekä kannettavia tietokoneita karuihin ja hankaliin olosuhteisiin. Handheld on yksi nopeimmin kasvavista yrityksistä lujitettujen laitteiden alalla. Erityinen osa-alue on tarjoamalla lujitettuja laitteita vaativiin olosuhteisiin ja tarjota teknisiä ratkaisuja lähes kaikkiin tiloihin.

Handheldin lujitetut laitteet täydentävät Cloudfieldin tuotetarjontaa täydellisesti, jolloin asiakkaamme voivat valita Handheldin laitteita omien tuotteidemme lisäksi.

Handheldin kestävät laitteet täydentää Cloudfield tuotetarjontaa täydellisesti, jolloin turvalliset ja kestävät mobiililaitteet. Jotta turvallinen ja kestävä mobiililaitteisiin, Cloudfield asiakkaat voivat nyt valita ja ostaa parhaat välineet osana järjestelmää, toimimaan alalla johdon -in äärimmäisissä olosuhteissa.

Lisätietoja: www.handheldgroup.com