• Innovative platform driving your business

  Cloudfield Operations Oy:n kehittämä QFL –ratkaisualusta antaa eväät tiedolla johtamiseen, liiketoiminnan kehittämiseen, tiedon oikeellisuuden varmistamiseen ja lisäarvon tuottamiseen asiakkaallesi. QFL on kehitetty käyttäjäystävällisyyden pohjalta ja on käytettävissä lähes millä tahansa päätelaitteella ja lähes missä tahansa.

 • Link Anything, Anywhere

  Voit liittää mitä tahansa osaksi teollista internettiä. QFL tarjoaa katkeamattoman infomaatioketjun. Käytössäsi on aina oikea tieto konfiguraatioista, koordinaateista, manuaaleista, huolto-ohjeista jne; kentälle ja kentältä.

 • No Browsing, Just Safe Access

  Kertarekisteröinnin jälkeen erillistä manuaalista kirjautumista ei enää tarvita. Jokainen tapahtuma tunnistetaan, joten järjestelmän käyttö on erittäin tietoturvallista.

 • data4profit

  Huoltohistoriatiedoissa on kirjatun tiedon lisäksi lähes yhtä kiinnostavaa se, mitä ei ole kirjattu. Vianhallinnan ja tuotevastuun osalta tämä voi olla ratkaisevaa. QFL minimoi riskit esimerkiksi piraattivaraosien ja puuttellisten huoltotoimenpiteiden osalta. QFL minimoi myös inhimillisen kirjaamistietovirheen mahdollisuuden.

 • Proactivity

  QFL:n keräämä tieto tuo ennakoinnin tämän päivän tasolle. Varaosalogistiikan ja esimerkiksi määräaikaishuoltojen ja -tarkistusten optimointi säästää aikaa, vaivaa ja rahaa.

 • Always On-Line, Everywhere

  QFL-järjestelmään liitettynä, jokaisen komponentin tai kohteen tiedot päivittyvät automaattisesti. Käytössäsi on aina viimeisimmät versiot.