QFL esiteltiin MMC -konferenssissa Nürnbergissä

Cloudfield Operations Oy Ab jatkoi QFL markkinoinnin ja verkottumisen osallistumalla toiseen kansainväliseen Mobile Machine Control (MMC) konferenssiin Nürnbergissä, Saksassa.

Työkoneiden ohjaustekniikan asiantuntijat kaikkialta maailmasta kokoontuivat luennoimaan viimeaikaisesta kehityksestä, uusista sovelluksista sekä vaihtamaan kokemuksia. MMC ei rajoitu vain CAN-aiheeseen, mutta keskittyy myös turvallisuudeen, kaluston hallintaan ja muihin asioihin liittyen työkoneiden ohjaustekniikkaan. Työkoneet ovat mm. maa- ja metsätalouden koneet, kuorma-auton osat (esim. jäteautot) sekä muihin kuorma-auton osiin.

Konferenssin ohessa käytiin myös foorumi keskusteluja sekä verkostoitumista varten, muiden kansainvälisten asiantuntijoiden kanssa.

MMC -konferenssi toimi yhteistyössä Cloudfield Operationsin CAN-asiantuntijakumppanin TKE Oy:n kanssa. TKE:n CANopen palvelu on integroitu olennainen osa QFL-järjestelmää.

Heikki Saha esitteli edut systemaattisen konfiguraationhallinnan suunnitteluprosessissa – paremmalla hallinnalla CANopen-pohjainen ohjausjärjestelmä (Konferenssin menettely voidaan kysyä headquarters@can-cia.org)